Десислава Иванчева имаше практика да слага досиета на трупчета, докато

...
Десислава Иванчева имаше практика да слага досиета на трупчета, докато
Коментари Харесай

Бивш зам.-кмет на „Младост“: Иванчева слагаше изрядни проекти „на трупчета“

" Десислава Иванчева имаше процедура да поставя досиета на трупчета, до момента в който вложителите не дойдат да й се молят на колене. И строителното позволение се даваше, чак откакто се извършат избрани услуги за общината - ремонт на детска площадка или градина, макар че клиентите са били изцяло изрядни. Но не съм видял тя да взима нещо персонално " - това съобщи пред NOVA Никола Вапцаров, някогашен заместник-кмет на регион " Младост ".
 
" Проблемът е, че когато хванахме един вложител " по бели гащи " с очевидно престъпление, точно тя беше тази, която категорично отдръпна жалбата и подписа съглашение с вложителя да не го закача повече и да не предявява повече искания ", описа Вапцаров. Той разясни, че става дума за градеж на жилищна постройка при блок 70.
 
" Тя организираше доста срещи с вложителя на затворени порти. В един миг сподели, че той я е заплашил, че ще я съди за превишаване на права. И сподели: " Аз в пандиза не желая да влизам. Оттегляме жалбата ". Това беше огромен удар за всички, които я подкрепяха ", съобщи някогашният заместник-кмет, който е работил взаимно с Иванчева от ноември 2016-а до
Всичко за Вашата сватба
юни 2017-а. 
 
Той сподели, че не е сюрпризиран от обвиняванията, само че е сюрпризиран от ареста.
 
" Арестът беше осъществен с непотребна показност, която ни връща обратно към времената на Цветан Цветанов и ГЕРБ през 2009-а и 2010-а година ", съобщи Георги Кадиев, чиято партия " Нормална страна " първоначално поддържа Иванчева, а след това се разграничи от нея.
 
" Склонен съм да мисля, че това не е режисура ", съобщи той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg