Десислава Иванчева е забавяла нарочно процедури, става въпрос за множество

...
Десислава Иванчева е забавяла нарочно процедури, става въпрос за множество
Коментари Харесай

Прокурорът Гешев арогантен: Който смята, че може да се подхвърлят 70 хиляди евро има ментален проблем

Десислава Иванчева е забавяла преднамерено процедури, става въпрос за голям брой десетки случаи. Това е било наклонност, и тя не е загадка за никого в Столична община. Всеки, който се е докоснал до община ”Младост ” го е схванал. Това съобщи Иван Гешев - административен началник на профилираната прокуратура. " Десислава Иванчева е трябвало да извърши една обикновена процедура по изменение на работния организационен проект. Това е работа на локалната администрация като по закон се прави в период от 2 седмици. Работата не е била осъществена близо 1 година, заради, което е имало сигнал пред общински съветници. Въпреки това, ограничения за общината не са взети ", сподели още Гешев пред Българска национална телевизия.

" Подкупът е пожелан посредством медиатор и е в изключително огромни размери. Това са били „ търговски договаряния “. Този пазарлък е траял 3 месеца ", сподели още административният началник на профилирана прокуратура. " СРС е имало, другояче нямаше по какъв начин да се откри нарушаване. Посредникът е признал за парите, и за това, че те не са подхвърлени ", разкри Гешев.

" Който счита, че може да се подмятат 70 хиляди евро в кола има ментален проблем. Това е заплата за 4-5 години на магистрат. Не споделям, че Иванчева е отговорна, аз посрамвам обстоятелства. Съдът ще реши ", приключи Иван Гешев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР