Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров с пореден опит

...
Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров с пореден опит
Коментари Харесай

Десислава Иванчева иска достъп до парите си

Десислава Иванчева, Биляна Петрова и Петко Дюлгеров с следващ опит да падне запорът върху сметките им. Дюлгеров посочи пред Апелативния спецсъд, че му следва интервенция на окото.

Петрова уточни, че не е съумяла да устоя малолетната си все още на задържането й щерка. Затова изиска магистратите да й обезпечат най-малко 560 лева месечно, колкото била минималната заплата сега. Иванчева също изиска да й обезпечат средства за ежедневни разноски. Тя уточни, че до момента се издържала благодарение на другари, заяви Нова телевизия. 

Апелативните спецмагистрати почетоха единствено настояването на Петрова. За Иванчева и Дюлгеров първо би трябвало да получат данни какъв брой пари имало в сметките им.

" Това е супер унизително. Плюс това, че тези пари, които са ни спрени нямат нищо общо с времето, когато сме били ръководещи. Както и въпросният апартамент, в който пребивавам. Той е унаследен от татко ми. Защо е запориран? ", попита подсъдимата Десислава Иванчева.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР