Десислава Георгиева, както е истинското име на изпълнителката, буквално запали

...
Десислава Георгиева, както е истинското име на изпълнителката, буквално запали
Коментари Харесай

Джия открадна гаджето на Мис България Тамара Георгиева

Десислава Георгиева, както е същинското име на изпълнителката, безусловно възпламени мрежата, откакто сподели фотография на новото си гадже, който се оказа експоловинката на Мис България Тамара Георгиева.

Става дума за милионерския правоприемник Стивън Роуз, който е и наследник на носителката на купата „ Мисис България “ Катя Роуз. Двамата са двойка публично от напълно скоро, споделят осведомени. 



Първата обща фотография на Джорджия с момчето се появи в профила й в Инстаграм в средата на ноември. „ Не желая доста, задоволително ми е единствено най-хубавото “, написа тя под фотоса, на който театралничи с загадъчен юноша, чието лице е закрито със сърце.

Публикацията бе озвучена от нейна ария, чийто текст е: „ Без обич защо ти е всичко “. 

Месец по-късно певицата направи връзката си обществена, като качи фотография, на която театралничи с младежа от зимната им почивка по празниците. От фотоса се вижда, че двамата явно са щастливи дружно. А постът е подсилен от стотици лайкове, положителни мнения и пожелания. 

Новата половинка на Джорджия е дългогодишното гадже на Тамара Георгиева, която стана известна, откакто бе определена за Мис България и не получи утвърждението на публиката поради формата на носа си.



Стивън е някогашен футболист, на 27 години, което го прави с към 10 години по-малък от певицата. Момчето е приключило влиятелен университет в Испания.

Той е наследник на Мисис България Катя Роуз и милионерски правоприемник. Баща му е известният предприемач Ричи Роуз, който е съучастник във компания за преправка на руди на благородни метали.

Катя Роуз бе изключително близка с Тамара и всячески показваше, че поддържа връзката на сина си. С днешна дата Мис БГ е изтрила всичките си общи фотоси със Стивън, а последната й с Катя Роуз е от лятото. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР