Десислава е от звездните дами, които рядко експериментират с външния

...
Десислава е от звездните дами, които рядко експериментират с външния
Коментари Харесай

Голяма промяна за Деси Слава, неузнаваема е

Десислава е от звездните дами, които рядко опитват с външния си тип. Изпълнителката от години е русокоска, само че очевидно е имала потребност от смяна. 42-годишната певица изненада почитателите си с нова визия и се похвали в обществените мрежи, написа iwoman.bg.

Деси качи фотография в Instagram, на която показва новия цвят на косата си. Вече е брюнетка, само че не се е разделила изцяло с русото. Определено наподобява доста друга.

" Как ме намирате с този цвят? ", попита звездата потребителите.

Вижте част от отговорите на феновете ѝ:

" Деси ти извънредно красива жена. Дори и без грим. Естествено чаровна и красива! Толкова нежно лъчение! Първоначално даже не те познах. Но може би тъй като сме привикнали да те виждаме с русо. Но действително цвета на косата ти от " Мистерия " доста ти отива, черното също. Важното е по какъв начин ти се харесваш. Всеки понякога желае малко смяна. Моля те единствено не си променяй чертите на лицето и не си прави огромни устни. С точното червило и молив постоянно успяваш да изглеждаш ужасно. Бъди себе си, в никакъв случай не променяй тази хубост която притежаваш. Толкова доста певици към този момент не наподобяват на себе си от корекциите. И никоя не може да се мери с теб нито по гений, нито по хубост. Ти си УНИКАЛНА! ОБИЧКАМ ТЕ МНОГО! "

" Мила Деси, притежавате извънредно нежни и женствени черти.Според мен всеки колорит blonde hair ♥е подобаващ за тенът на кожата Ви.Дерзайте!Предизвиквайте хубостта си! "

" Според мен,русия цвят подмладява,така си постави 10 години от горната страна. "

" Русият цвят въобще не подмладява, дори в противен случай. Този цвят и косата изобщо по този метод е супер съвременно и стилно! "

" Отива ти, само че за какво не се направиш чернокоса? Иначе си топ! "

В случая обаче очевидно Деси е опитала с перука или приложение, изменящо типа, тъй като единствено преди няколко часа тя пусна стори в Инстаграм, на което сподели добре познатите си руси кичури.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР