Десислава АтанасоваМеморандум е различно от мораториум.Слагането на хора в прокуратурата

...
Десислава АтанасоваМеморандум е различно от мораториум.Слагането на хора в прокуратурата
Коментари Харесай

Мрежата след записаното интервю на Петков: Правосъдна реформа не е да сложиш „правилните“ хора в прокуратурата

Десислава Атанасова

Меморандум е друго от мораториум.

" Слагането " на хора в прокуратурата и кпконпи е друго от промяна.

Лидерството е друго от заповед, влизаща в действие след 40 дни.

Александър Костов

Не желая да се заяждам, но българският и британският на Сергей Станишев, който е роден в Украйна, и е приключил Московския държавен университет, са в пъти по-добри от българския и британския на " за вас господин Петков, само че за мен - просто Киро ", който е роден в България и е учил две години в Харвард.

Лили Друмева

Не ми е коледно!

Разбрах, че в Харвард на мода е Маркс!

Но Маркс не може да ми изясни по какъв начин неразбирателство като Кирил Петков може да бъде министър-председател на България! За 32 години имахме всевъзможни, само че толкоз несъвършен, неопитен и обикновен човек министър председател - мъчно е да се осмисли! Гледах " Панорама " и мисля, че стана пределно ясно за всички кой и по какъв начин ще ни ръководи! Посредствеността, блатото, планктона, явно са в пъти повече от мислещите и виновни хора! Улицата, тълпата си го избра, помогнаха им тези, които имат интерес от такова ръководство!

Със сигурност няма да изтърпим дълго!

Лека нощ!



Александър Ненков

Живеем в демократична страна, в която има тъй наречените “Разделение на властите”. В нея всеки има право да харесва или не който и да било, само че министър ръководител НЯМА никакво, но никакво право да изрече следните думи: “Нашата задача е да сложим верните хора в прокуратурата”, без значение какво му е отношението към основния прокурор!

П.п. Който схванал, схванал

Георги Драганов

Ден 4 на новата власт.

Настоящият министър-председател, господин Кирил Петков, ни изненада с незнанието си, че в България има два моста над река Дунав. Мнозина одобриха това с подигравка или с схващане - нов е, още се учи. Само че той не е нов в политиката и такова схващане не му се поставя. Припомням, че той бе, въпреки и в нарушаване на Конституцията, на поста министър на стопанската система сред май и септември.

Дунав мост 2 е дългогодишна фантазия на доста българи, сухопътна връзка с Румъния и една от главните със Западна Европа по Общоевропейски транспортен кулоар ІV. Мостът е приключен 2013 година и по отношение на него върви рехабилитация и строителство на пътища към Видин, за възстановяване на комерсиалните връзки. Абсолютно необикновено е някой да е бил министър месеци наред и да не е било обсъждано пред него или с него неведнъж, по доста мотиви, какво, къде и по какъв начин се прави или би трябвало да се свърши от повереното нему министерство по отношение на този мост. Единственият вид е този човек да е покъртително заплеснат и да не помни за толкоз важен обект, съпоставим по значимост за стопанската система ни с пристанище Варна или летище София, или просто е блеел някъде, до момента в който са му говорили какво би трябвало да се прави.

Добре, че на следващия ден стартират почивните дни и няма да имаме нови изненади.

Ден 4 от 100.

Николай Бареков

Търси се преподавател по Родинознание и История за 4-5 клас за премиера Киро Петков!

Димитър Стоянов

Първо присъединяване на министър-председателя Кирил Петков в " Панорама " по Българска национална телевизия. Няколко акцента:

1. Премиерът не прави разлика сред меморандум и мораториум

2. Визията му за промяна в прокуратурата и КПКОНПИ е на правилото " стани да седна "

3. Според него е имало ваксини против COVID-19, когато още не е имало COVID-19

4. " Българските хора и жители ", " икономическата напредък ", " дЯсни ", " лЯви " и още богат речников запас
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР