Десислава Атанасова с тая коса и тоя тембър... да не

...
Десислава Атанасова с тая коса и тоя тембър... да не
Коментари Харесай

Предозиране: Кореспондент на БНР в Германия със среднощен пост за вибратори

„ Десислава Атанасова с тая коса и тоя тембър... да не си е поставила неверните акумулатори на вибратора? “, написа измежду нощ в петък журналистката Капка Тодорова, сътрудник на БНР и „ Клуб З “ в Берлин.

Facebook приятелите и почитатели на Тодорова се забавляват с разсъжденията ѝ и си разискват размери и волтажи по отношение на присъединяване на водача на ПГ на ГЕРБ в БТВ през вчерашния ден следобед.

„ Кошмар. Като на повечко волтове е, но и такива невероятни глупотевини ръси… Обемчето тоя път е излязло от граници. И истерийката “, продължава да споделя наблюдения в мненията Тодорова.

„ Важното е, че твоите са изправни “, дава отговор жена под поста, на което Тодорова удостоверява: „ Да, предлагам на всички лели ГЕРБ “.

Разбира се, не всички съумяват да преглътнат немския комизъм на кореспондентката на БНР.

„ Интересно, в случай че сходен пост бях написал аз примерно за Надежда Йорданова. Убеден съм че най-малко от няколко страни, щяха да ме обвинят в сексизъм… щом са нашите, може а, лицемери такива “, пита мъж.

„ Сексизъм ли е вибраторът? Брейййй “, не се съгласява Капка Тодорова.

„ Мда, споменаването му в тази връзка за да унижи жена “, изяснява съображенията си господинът.

Адвокат Мария Шварц – сходно на Тодорова – също българка и немска възпитаничка, живееща в чужбина, споделя обявата с разрушителен коментар.

„ Умна и красива. Да има шанс някой да каже, че е вулгарна пр@ стакес@. Прочела е най-малко два камиона книги. Все класика “, разяснява тя.

Самата Тодорова живее в Берлин, откъдето се включва като сътрудник за разнообразни родни медии. Веднъж на няколко дни да вземем за пример има разнообразни материали за събития от Германия, които другояче националното радио би трябвало да отразява от интернационалния продан.

Освен публицист, Тодорова е един от известните Facebook инфлуенсъри и симпатизанти на „ Демократична България “. Тя е и създател на две книги с фейлетони, подписани с псевдонима Лола Монтескьо – „ Секс, мусака и революции “ и „ Мейк Бългерия грейт агейн “.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР