Десислава Атанасова от Свищов ще зарадва съпруга си с голяма

...
Десислава Атанасова от Свищов ще зарадва съпруга си с голяма
Коментари Харесай

Десислава отива в Москва, а Орлин – в Санкт Петербург с „Еврофутбол“

Десислава Атанасова от Свищов ще зарадва брачна половинка си с огромна изненада – екскурзия до Москва за двама с билети за мача Германия – Мексико, който ще се играе на 17 юни 2018 година Десислава стана следващата участничка, на която се усмихна шансът да завоюва една от екскурзиите от акцията „ С „ Еврофутбол “ на Световното в Русия “. Наградата й се падна на 14 април в пункт на „ Еврофутбол “ в гр. Свищов.

Орлин Василев от Плевен също има огромен мотив за наслада – на 15 април в букмейкърски пункт на „ Еврофутбол “ на ул. „ Неофит Рилски “ в гр. Плевен той научи, че е измежду щастливците, на които ще бъде обезпечено пътешестване до Санкт Петербург за двама с билети за срещата Нигерия – Аржентина. Орлин е постоянен участник на „ Еврофутбол “ от десетина години, като избира да играе онлайн. Печелил е и различен път от българския букмейкър съществени суми, като най-големият му удар е към 15 000 лв..

„ Преценявам дали ще има, дали няма да има идващ гол. На 15 април бях пуснал за идващ гол на Галатасарай и се оказа, че имам облага хем от прогнозата си, хем ми се падна премията. Не можех да допускам, че се случва на мен, и когато се обадих на посочения телефон, първо ги попитах: „ Това истина ли е? “, споделя вълнението си Орлин. Той ще заведе в Русия брачната половинка си, която също обича да гледа футболни мачове. Надява се това лято международен първенец да стане Аржентина.

От 30 март до 30 април 2018 година всеки участник в „ Еврофутбол “, заложил над 25 лв. за „ Футбол и други спортове “, може да бъде на мястото на Десислава и Орлин, и да завоюва екскурзия за двама до Русия с включени билети за два мача от Световното състезание по футбол! Срещите са Германия – Мексико и Нигерия – Аржентина.

Ще бъдат раздадени 14 двойни туристически пакета за пътешестване до Москва и Санкт Петербург, като „ Еврофутбол “ ще обезпечи също и самолетните билети, хотелските нощувки, прехвърлянията, туристическите застраховки, билетите за мачовете и визите за Русия.

Ако талонът е печеливш, системата на „ Еврофутбол “ в букмейкърския пункт ще издаде обособена разписка с баркод и надпис: „ Подарък. Печелите екскурзия за двама на Световното състезание в Русия “. Късметлиите ще получат своите награди, като показват тази разписка в централния офис на „ Еврофутбол “ в София.




СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР