Десислава Атанасова от ГЕРБ заяви, че лидерът на партията Бойко

...
Десислава Атанасова от ГЕРБ заяви, че лидерът на партията Бойко
Коментари Харесай

Атанасова: Управлението в момента е провал

Десислава Атанасова от ГЕРБ съобщи, че водачът на партията Бойко Борисов има своето място в политиката и партията, само че всеки, който прави разнообразни сметки, е много комплициран.

Тя съобщи, че сега има много по-важни въпроси за решение, свързани с цената на тока, стоките и коронавирус рецесията.

Пред Нова телевизия Атанасова изясни, че ГЕРБ всякога са били подготвени да предложат кабинет, да носят отговорността за страната и да сформират държавно управление.

" В нашата парламентарна група има хора, които могат да дадат решения за България и хора, които могат да носят отговорност ”, сподели Атанасова. Тя беше безапелационна, че партията постоянно е правила анализ след ръководството си и си е взимала поука.

" Ние постоянно поправяме грешките си и не могат да приема, че за някои, който се твърди, че е нарушил Конституцията и законите да дефинира какъв е редът и с кого ще договаря ", сподели тя.

" Винаги ние сме протягали ръка, тъй като сме уверени, че протегнатата ръка и разговора са доста по-силно средство, в сравнение с юмрука ", сподели тя.

" Месеци наред се говореше за чегъртане. Без ГЕРБ държавно управление не може да се сформира. Ние сме в коалиция с народа и по-късно търси допирни точки по стратегии и цели. Политическото двуличие би трябвало да завърши, само че поради систематичните партии в 45 и 46 Народно събрание беше допустимо да се вземат значими решения ".

Според нея е значимо да има разговор сред партиите в 47-о Народно заседание.

" В момента ръководството е неуспех. Светът посрещна тази пандемия без ваксина, а в този момент има препарати. У нас се пропусна време, от през вчерашния ден има клип в обществените мрежи, че се поставя ваксина с изминал период. Когато Кацаров трябваше да приготвя имунизационна акция, той чегърташе съумелите български лекари ", сподели Атанасова

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР