Десислава Атанасова от ГЕРБ заподозря, че председателят на ПГ на

...
Десислава Атанасова от ГЕРБ заподозря, че председателят на ПГ на
Коментари Харесай

ГЕРБ не искат катарзис и покаяние, а извинение

Десислава Атанасова от ГЕРБ заподозря, че ръководителят на ПГ на Демократична България Христо Иванов е претърпял катарзис.

От трибуната на Народното събрание тя посочи, че Демократична България прозрели, че партиите съществуват. Дебатът за измененията в Конституцията трябвало да минат през опрощение , по думите й.
 Христо Иванов: Избори в този момент ще бъдат извоювани от Путин
Христо Иванов: Избори в този момент ще бъдат извоювани от Путин

Политиката не би трябвало да е леговище за хора, които се крият зад имунитета

Вие отказвахте да разговаряте с нас, напомни тя. Иванов, по думите й, упреквал ГЕРБ, че са статуквото и отказал диалози с тях . Тази тематика е общодържавна и надпартийна, посочи Десислава Атанасова.

Трябва да се води спокоен спор , би трябвало да се търси консенсус, акцентира тя. От обединението на смяната нищо не излизало. Сега Демократична България виждали, че имало и други партии.

Когато обиждате нашата партия и нашия водач, обиждате нашите гласоподаватели, изясни депутатът. Покаянието минавало през опрощение , изясни Атанасова. Тя захапа болшинството, че не може да избере гуверньор на Българска народна банка. Опозицията ще има решителен глас в това решение, предизвести Десислава Атанасова. Не можете да се справите с нищо, добави още тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР