Десислава Атанасова от ГЕРБ произнесе от трибуната на Парламента днес

...
Десислава Атанасова от ГЕРБ произнесе от трибуната на Парламента днес
Коментари Харесай

На 1 април: Десислава Атанасова обвини цялото правителство в лъжи

Десислава Атанасова от ГЕРБ произнесе от трибуната на Парламента през днешния ден обвинявания в неистини към цялото държавно управление: 

" Преди по-малко от 24 часа ваш млад сътрудник от " Промяната " дефинира тези 100 дни като " 100 дни - 100 неистини ", и тъй като през днешния ден е 1 април, Денят на лъжата, можем да поздравим с празника българското държавно управление. Колеги, от 1 година насам лъжата се трансформира в норма. Начело на българското правителство застана човек, за който беше потвърдено, че е нарушавал конституцията, и е подписал декларация с погрешно наличие. Доказано от Конституционния съд на Република на България. От тогава насам, всекидневно се убеждаваме, че това в действителност е норма.

Кирил Петков стартира да лъже още преди да влезе в политиката, първо излъга президента Радев да му повярва, след това наруши Конституцията, и подписа декларация с погрешно наличие. После излъга българските жители, че ще оправи живота им с магическа пръчка. Накрая излъга систематичните партии - Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи да поддържат държавното управление, ръководено тъкмо от него. Още от служебното държавно управление, чийто член противоконституционно лъже за празните язовири, за ББР до момента в който раздаваше пари на Лена Бориславова, излъга,че 8 млрд се крадат, а единствено за 9 дни изчезнаха 9 милиарда.

3 пъти излъга за проекта за възобновяване, че е пратен и добрен. През последните дни излъга, че Фон ден Лайерн ще е в България и проектът ще е - само че няма дата и планът не е подготвен. Замеси Кьовеши по делото за Борисов, излъга хорта, че ще обезпечи прехраната, а не знае цената на хляба. Хиляди пенсионери бяха ощетени, излъга че токът, газът и парното няма да нарастват, а идва нов ценови потрес. Излъга, че е провел среща с президента на Съединени американски щати, а тя е била 8 секунди. Лъжата не е единствено негов патент, а на целия му тим.

Супервицето - за него бяхме предипредени, че е лъжец и краде интелектуална благосъстоятелност - назова бъларските предприемачи некадърници, по този начин постъпи и със строителите, сподели че ще предложения и непознати такива. Параметрите на бюджета са първоаприлска смешка. Излъга музейните служащи и вас. Този човек върна парламентаризма. Гигантската му неистина е за производството му на акумулатори, явно има ангажимент към някого, че ще наруши европейските правила. Излъга и за горивата. Замеси и младежкия ГЕРБ, издаде присъди.

Вторият нападател лъже по какъв начин работи нещо и се оправя с бежанците, а доброволците и общините са на ръба на силите си. Третият лъже за плавния преход към зелена сила, а въздухът е замърсен, багерите са по плажа, четвъртият не знае какъв брой пътища е построил и не знае по какъв начин ще ги заплаща. В момента инхаусът процъфтява. Халфът не знае каква е цената на парното.
Лъжата се оказа редовно държание на тима на Кирил Петков.... "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР