Десислава Атанасова от ГЕРБ и Драгомир Стойнев от БСП току

...
Десислава Атанасова от ГЕРБ и Драгомир Стойнев от БСП току
Коментари Харесай

Нежното острие на ГЕРБ Деси Атанасова: От възрастта БСП е дементна или шизофренична!

Десислава Атанасова от ГЕРБ и Драгомир Стойнев от Българска социалистическа партия одеве си размениха пиперливи реплики в ефира на „ Тази заран ” по БТВ.

Ето по-важното от това, което споделиха дваматга:

Десислава Атанасова:

„ Избори няма да има скоро, защото липсва опция на настоящето ръководство. Президентът също сподели, че няма потребност от избори. Защо Нинова приказва за спор Борисов - Цветанов. Такъв спор в никакъв случай не е имало, при нас е ясно по какъв начин се вземат решенията. На Българска социалистическа партия им липсва тематиката за отговорността. Вие разбрахте ли кой пое отговорността за Бенчо Бенчев? Кой го предложи за зам.-председател на Общински съвет Бургас? Дали от възрастта към този момент, Българска социалистическа партия е дементна или шизофренична...

Политическата отговорност за всико, което се случи край Своге е на министър Наноксв. Дали да му бъде призната оставката, както и на другите двама министри, ще се разиска на съдружен съвет и оставките ще се гласоподават в Народното събрание. Когато се случи нещо отрицателно, в ГЕРБ всеки си поема персоналната отговорност. ”

Драгомир Стойнев:

„ Ние от една година сме се разграничили от Бенчев. Иначе на всички е ясно, че ще има предварителни избори. Всяко ръководство на ГЕРБ е обвързвано с рецесия и приключва с избори. Правителството не е устойчиво, самият факт, че Борисов изиска оставките на трима министри, го демонстрира. Разбира се, че Българска социалистическа партия се готви за предварителни избори. За нас е значимо хората да схванат, че когато на 21 юли представихме тактика за едно ново начало и развиване на страната, този документ би трябвало да бъде пояснен на българските жители. Затова тези 59 депутати от Българска социалистическа партия няма да са в Народното събрание и ще пътуват с персонални коли, с цел да изясняват на хората нашата тактика. Те няма да вземат заплати до предварителните избори. Това е новият път, по който потегля страната. Закщот в тази страна липсва страната и държавността. В тази страна няма надзор по какъв начин се слага асфалт, по какъв начин се опазва търговски указател и така нататък Българска социалистическа партия желае да работи и да живеем в страна, в която се съблюдават законите. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР