Десислава Атанасова обяви позицията на формацията ГЕРБ-СДС не одобриха на

...
Десислава Атанасова обяви позицията на формацията ГЕРБ-СДС не одобриха на
Коментари Харесай

ГЕРБ за ветото на Радев върху хартиените бюлетини: Има воля да не бъде уважено

Десислава Атанасова разгласи позицията на групировката

ГЕРБ-СДС не утвърдиха на президента върху измененията в Изборния кодекс. Нарочно изказване пред кореспонденти в Народното събрание направи ръководителят на парламентарната група Десислава Атанасова.

„ Току-що и ние получихме причините на президента за налагането на несъгласие “, сподели Атанасова. „ От това, което бързо видяхме, че в действителност президентът желае хартиената бюлетина, всичко, обвързвано с машинното гласоподаване и електронното отдалечено гласоподаване да се резервира във типа, в който беше в Изборния кодекс, преди да бъде изменен. Аз считам, че има задоволително съществено декларирана воля от парламентарните групи това несъгласие да не бъде почетено и да се препотвърдят измененията в Изборния кодекс по този начин, както ги гласувахме преди две седмици “, съобщи още тя. Тя отхвърли да дава отговор на журналистически въпроси.

Припомняме, че неотдавна водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че ще помоли депутатите си да поддържат възможното несъгласие. Няколко часа по-късно обаче той се отметна, като изясни, че е реагирал прочувствено. 

Очаквайте подробности
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР