Десислава Атанасова аргументира своето изказване, тъй като Демократична България и

...
Десислава Атанасова аргументира своето изказване, тъй като Демократична България и
Коментари Харесай

Десислава Атанасова обвини ПП и ДБ, че ползват съдебната реформа за политически ПР

Десислава Атанасова аргументира своето изявление, защото Демократична България и Продължаваме промяната не са били в зала, не се е понижило времето сред първо и второ четене за разглеждането на правосъдна промяна. 

 

Десислава Атанасова посочи, че антикорупционното законодателство не се задвижва не поради " апостолите на Сатаната ", а поради неналичието на " Промяната " и Демократична България. Атанасова бе безапелационна, че няма да влизат в коалиция с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи.

 

Атанасова показва и възприятие за комизъм: " Ако мога да се пошегувам, че " Коалиция за България " се явява на изборите с още 20 обединения и в никакъв случай не са първа политическа мощ, тъй че обединяването на Политическа партия и Демократична България не е гаранция за нищо. Хората сами могат да преценяват дали преди две години не живееха по-добре. "

 

Атанасова не изключи опцията Борисов още веднъж да е отпред на листите, защото съгласно нея е обикновено водачите да поведат. Атанасова добави: " Борисов потвърди, че нито му би трябвало имунитет, нито държи да е на депутатско място. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР