Десислав Данчев, когото всички познаваме като Десо от Мастило“, вече

...
Десислав Данчев, когото всички познаваме като Десо от Мастило“, вече
Коментари Харесай

Десо от „Мастило“ след развода с дъщерята на Иво Танев: Аз съм по-важният родител на детето ни!

Десислав Данчев, който всички познаваме като Десо от „ Мастило “, към този момент е разведен мъж. Бракът му с дъщерята на Иво Танев пропадна, както писахме към този момент.

Китаристът обаче продължава да бъде все по този начин безрезервен татко. Той и Албена Танева имат дъщеричка на име Алина, която е всичко за тях.

Както е съвсем постоянно по закон, Али е останала да живее с майка си публично, само че на процедура двамата родители поделят грижите за нея. Десо продължава да взе участие ефективно в развъждането и възпитанието на детето, а повода е в разбиранията на музиканта за ролята на дамата и мъжа в едно семейство.

Според Десо бащата е най-важният човек за едно дете, по-голям даже от майката. Той счита, че е по този начин, тъй като точно бащата е образецът, който всяко дете би трябвало да следва.

Китаристът е формирал това свое мнение въз основата на връзките си със личния татко. Той го дефинира като популярен човек, постигнал доста в живота.

В основата на развода на Десо и Албена е разликата във възрастта им. Той е по-голям от нея с цели 16 години, което постоянно довеждало до кавги за най-различни неща.

Музикантът обаче очевидно е много примитивен, тъй като през цялото време е основал връзката и след това брака си с Албена на секса. Самият той признава, че по този начин е почнало всичко.

„ Видях я по бански на плажа и полудях “, казвал е нееднократно Десислав.

Инфо: Crimesbg.com

 

Тагове: Десо от Матило Албена Танева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР