Деси Цонева уж е умна и с претенции за класа

...
Деси Цонева уж е умна и с претенции за класа
Коментари Харесай

Добре де, как може да си покажеш това?! Деси Цонева погнуси мрежата с тази снимка!

Деси Цонева сякаш е интелигентна и с искания за класа и разсъдък, а направи следващата дивотия. Този път тя даже искрено погнуси потребителите в мрежата, тъй като реши да им натресе под носовете краците си.

Ще простите, само че гледката не е нито приятна, нито естетична. Както сами виждате, Десито си снима крайници в прекомерно непосредствен проект и го изтипоса в мрежата, с цел да се оплаче. Но тя хем се оплаква, хем не споделя какво е станало и защо иде тирада, което още повече обезсмисля поста й.

Виждаме, че двата й пръста са бинтовани и разбрахме, че това се е случило в Италия, където е на отмора с мъжа си Явор Стефанов. Но каква е концепцията на фотоса, с изключение на да събере 10 прегледа и пет лайка, консуматори се чудят.

" Не споделя дали е навехнато, дали е счупено, дали има мазоли от неуместни обувки... Нищо. Просто го пльосна тоя крайник под носовете ни и... " да ви е сладко ". Сори, но аз персонално това го съзрях, до момента в който ядях. Как мислите, дали ми стана прелестно и дали не си върнах обяда ", написа потребителка в нета.

За щерката на Митко Цонев обаче сходни действия не са вест, тя постоянно е показвала, че не й дреме и даже преднамерено обича да скандализира. Е, няма да се трансформира във втората Ким Кардашиян като инфлуенсър, то е ясно, само че ваучър да става.

А нейният Явор Стефанов очевидно се забавлява и се кефи навръх тези й качества.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Явор Стефанов Деси Цонева Ким Кардашиян крак снимка инфлуенсър щерката на Митко Цонев Италия
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР