Деси Цонева претърпя страшна загуба и се наложи да вземе

...
Деси Цонева претърпя страшна загуба и се наложи да вземе
Коментари Харесай

Смърт в семейството на Деси Цонева, тя претърпя страшна загуба

Деси Цонева претърпя страшна загуба и се наложи да вземе тежко решение. А единствено няколко дни по-късно й се наложи да участва на премиите от фондацията на татко й Димитър Цонев. 

Внезапната загуба на член то фамилията и споменът за татко й срина Деси Цонева, която от няколко нощи не може да спи и споделя прочувствени трудове в мрежата. 

Преде няколко дни Деси Цонева се е сбогувала със своето куче Текила. " Едно мъчно, само че неизбежно решение… Сбогом, Текила ", написа Деси и ясно сподели, че е взела решение да я приспи. Текила изкара 7 години с Деси, а тя не дава детайлности какво се е случило и за какво е взела това тежко решение.



А преди ден пък се състояха премиите от фондация " Димитър Цонев " за призове за телевизионна публицистика., написа show.blitz.

Георги Любенов от Българската национална телевизия завоюва тазгодишната премия за ефирен водещ. Той е отличен за дългогодишната си работа и повсеместен принос в публицистиката. Носител на оценката в категория " Телевизионен кореспондент " e журналистът Георги Милков. Наградата " Димитър Цонев " се връчва за шеста поредна година.

Това отвори остарели рани за Деси, която измежду нощ, със сълзи на очи, показа прочувствено стихотворение за своя татко, с който имаше удивителна връзка и той я боготвореше и закриляше. След гибелта на кучето тя още веднъж си напомни тежката загуба на Митко Цонев и несъмнено не е на себе си от дни.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР