Деси Цонева потвърди новината, че бившият й мъж Янчо Таков-младши

...
Деси Цонева потвърди новината, че бившият й мъж Янчо Таков-младши
Коментари Харесай

Деси Цонева иска синът й да учи в училището на Фердинанд

Деси Цонева удостовери новината, че някогашният й мъж Янчо Таков-младши й основава проблеми. Бащата на сина й не желае да подпише декларацията за пътешестване на детето в чужбина и поради това хлапето не може да кандидатства за банкет в школо във Виена.

„ Искам синът ми да учи в „ Терезиум ”, което е много елитно учебно заведение. Стоматология самичък си е решил да следва, като порасне ”, призна журналистката.

Щерката на Димитър Цонев имала огромни упоритости за наследника си, само че таткото Янчо й „ отрязал крилата ”. Гимназия „ Терезиум ” е приключил Фердинанд, което е било най-хубавото за времето си обучение. Днес равнището в учебното заведение продължава да е високо, а годишната такса е сред 20 000 и 40 000 лв.. Деси желае Янчо-трети да върви по стъпките на владетеля, само че за момента татко му не е склонен да напуща страната.

„ Синът ми има единствено мен, другото семейство не се интересува от него – нито морално, нито финансово. Аз съм и майка, и татко ”, съобщи малко и ясно внучката на Анахид Тачева.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР