Деси Цонева не можа да си сдържи емоциите от бяс

...
Деси Цонева не можа да си сдържи емоциите от бяс
Коментари Харесай

Деси Цонева си изпусна нервите и попиля журналистите: „Тъпанари, има Видовден!

Деси Цонева не можа да си сдържи страстите от бяс  и скочи против лъжите, които се тиражират за нея в медиите. Тя постави завършек на спекулациите, че е зарязала по-възрастния от нея Явор. С който се венчаха преди четири години и имат дребна дъщеричка.

За Деси от дълго време се знае, че държанието й е фриволно, обича да си пийва и не цепи басма на никого. В посланието си, което разгласява в профила си в Инстаграм даде да се разбере, че нито е кръшкала на Явор, нито пък са разграничени.

Думите, които употребява Цонева обаче са доста цветисти и извънредно нецензурни, дори употребява и псувни. Деси назовава публицистите, които са писали лъжите за нея „ недо@бани и журналя, и съобщи, че повече от всичко обича издателя с който са щастливо и крепко семейство. Като прибавя най-после, че ще пристигна Видовден и тъпанарите ще си получат заслуженото.

Феновете в мрежата я поддържат и разясняват: ”Когато една жена е обичана,  то й проличава. Тя излъчва хубост, а това нервира простите балканци. Страхотни сте, не им обръщайте внимание и си гледайте живота! ”

Но има и такива, които пишат, че брачна половинка  й по-скоро наподобява на неин татко, само че тя подобен си го е избрала да е на възраст и уталожен мъж, а не някой пикльо.

Тагове: new Десислава Цонева Деси Цонева бясна
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР