Деси Цонева напоследък е подложена на ожесточен хейт и всяка

...
Деси Цонева напоследък е подложена на ожесточен хейт и всяка
Коментари Харесай

Деси Цонева се показа мокра и с неподправена красота

Деси Цонева в последно време е подложена на яростен хейт и всяка нейна фотография е посрещната в мрежата с отрицателни и извънредно обидни квалификации. Нападат я, че е замязяла на фолкпевица и прекалява с обработката на фотосите, които качва в обществените мрежи.

Напук на всички злобари, Деси реши да се покаже в естествен тип - с мокра коса и със напълно лек грим. И всички видяха по какъв начин наподобява.

Чаровната и усмихната дъщеря на Митко Цонев от дълго време е посочила, че е над нещата и хорското мнение не я визира. Все отново реши да обърне внимание на любопитните и завистливи хора, като им покаже една своя фотография, на която е без грим и не е употребила никакви стратегии за обработка.

Изненаданите не бяха по никакъв начин малко. Оказа се, че Деси няма никаква смяна и наподобява зашеметяващо. А кифленските пози и муцунки, които от време на време прави, евентуално са за самоирония.

" Без FaceApp, без екстеншъни, единствено по лек грим и мокра коса... Не, че имам срещу, но би трябвало и действителността да се демонстрира ", написа под фотографията си Деси Цонева, която от скоро има личен кулинарен канал в Youtube, който е кръстила " Приключенията на Деси Цонева " и демонстрира разнообразни вкусотии, които е научила от пътешествията си по света, написа show.blitz.bg.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР