Деси Цонева е в Португалия на почивка с мъжа си

...
Деси Цонева е в Португалия на почивка с мъжа си
Коментари Харесай

Деси Цонева му отпусна края

Деси Цонева е в Португалия на отмора с мъжа си Явор Стефанов, който е 19 години по-възрастен от нея. Чаровната брюнетка, която към този момент е на 40, само че въобще не наподобява на толкоз, никак не се тормози да се снима по бански, въпреки да си навлича гнева на по-консервативните дами в мрежата.

" Добре де, за какво си снимате задниците? Какво ви липсва, че търсите внимание с такива пошли фотоси? Дали щерка ви ще хареса тази фотография, в случай че попадне на нея след време? ", разясняват възмутени хора във Facebook под фотосите на Цонева. 

Както се случва нормално обаче, Деси въобще не цепи басма никому, а реакцията й е ударна: " Дъщеря ми ще е мое копие! Аз загубенячки няма да дисциплинирам. А вие си крийте дебелия задник! ".

Добре известно от години е, че щерката на починалия публицист Димитър Цонев не е от хората, които равнодушно ще одобряват рецензия към себе си, още повече пък отправена от непознати в обществените мрежи. И в нейния случай нормално работи известния израз: каквото повикало - такова се обадило, написа " Блиц ".

Разбира се, в тази ситуация още веднъж става дума за парещ кадър на Деси, на който тя е в нищожно облекло и пръска плевел съблазън измежду почитателите си, които пък не й икономисват мнението си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР