Деси Цонева е от онези жени, които могат лесно да

...
Деси Цонева е от онези жени, които могат лесно да
Коментари Харесай

Деси Цонева разгорещи със СНИМКИ от морския бряг

Деси Цонева е от тези дами, които могат елементарно да нагорещят обществените мрежи с няколко фотоси, без значение от сезона. Така да вземем за пример, макар че не остана доста до есента, чието настъпване доближава с всеки минал ден, карайки живака в термометрите последователно да се намалява, неотдавна журналистката накара почитателите си онлайн още веднъж да усетят усета на съвсем отминалото към този момент жарко лято, написа life.dir.bg.

Брюнетката прекара по-голямата част от топлите месеци край морския бряг в компанията на своята дребна щерка Бианка-Димана, която в средата на този октомври ще навърши една година. По всичко обаче проличава, че тя към момента въобще не е подготвена да се раздели с плажа, където да се припича под ярките слънчеви лъчи, озаряващи Черноморието ни.

Вчера наследницата на починалия Димитър Цонев показа в линчия си Инстаграм профил изложба, съдържаща четири изображения, снимани на родния курорт Св. св. Константин и Елена, където горещите ѝ прекарвания не престават с цялостна мощ и до през днешния ден. Съвсем предстоящо фрагментите, на които Деси театралничи по цялостен бял бански с надълбоко V-образно деколте, оставяйки едната му презрамка сякаш повърхностно, само че предизвикателно да се свлече от рамото ѝ, разкривайки повече плът, привлякоха вниманието на потребителите във виртуалното пространство.

" Красива ", " Колко си хубава " и " Секси " са единствено една част от мненията, възхваляващи външния ѝ тип, които се редят под обявата ѝ.

Но даже фотографията, показваща я под водната бликам на душ, не може да се мери по провокативност с тази, направена на плажа, където носи мощно изрязан бански от две елементи с черен цвят, дело на " Armani ", който изпоти представителите на мощния пол, защото не оставя по никакъв начин доста на въображението на фена.

" Не съм съвършена, само че съм същинска ", гласи посланието към фотографията.

" Много си хубава, Деси. Няма по-откровена и същинска от теб, евала! ", написа един от почитателите ѝ.

" Според мен си съвършена! Животът би трябвало да се живее ", добавя различен.

" Идеална си ", заключва трети.

От няколко месеца насам Цонева не стопира да радва своите почитатели в платформата с фрагменти, демонстриращи положителната ѝ фигура, която поддържа с помощта разнообразни процедури и извършения, въпреки и не толкоз интензивни, както изяснява самата тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР