Деси Томова e майка на четири деца, но голямата й

...
Деси Томова e майка на четири деца, но голямата й
Коментари Харесай

Зов за помощ: 5-годишно дете има нужда от пари за лечение

Деси Томова e майка на четири деца, само че огромната й грижа е най-малкият Джони . Момченцето в този момент е на 5 години , само че след първата му годинка внезапно настава поврат в развиването му. Стига се до тежки диагнози и интервенции , в това число до едно съвсем непознато автоимунно заболяване , чието лекуване застрахователите не заплащат.

За да обезпечи лекуване на Джони, майка му е продала всичките си парцели, а фамилията е затънало в задължения . Сега родителите на момченцето разчитат на благотворителни акции и на добрината на хората, които се включват в тях. Деси Томова изясни:

„ Получи автоимунен енцефалит в резултат на стрептококова зараза, за чието лекуване плащаме сами. Венозните вливания на кортикостероиди и имуноглобулин ни костват по 6750 евро. Неврологът, в чиято болница лекувахме Джони през юни, сподели, че процедурите би трябвало да се правят от време на време, до момента в който подобряването продължи. Джони може да се усъвършенства след 3, само че е допустимо и да е след 10 процедури. “

Който желае, може да помогне за възобновяване на 5-годишното момченце посредством:

Платформата GoFundMe: https://www.gofundme.com/f/help-our-johnny-recover
PayPal: https://www.paypal.me/Letshelpjohnny
Банков превод в UniCredit, титуляр на сметката е Каролина Томова:
IBAN: BG26UNCR70001524624650

Средства се набират и посредством Facebook страницата Благотворителен базар – „ Да помогнем на Джони “ .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР