Деси Тенекеджиева ще се омъжва, а кум на сватбата й

...
Деси Тенекеджиева ще се омъжва, а кум на сватбата й
Коментари Харесай

Мики Рурк ще е кум на сватбата на Деси Тенекеджиева

Деси Тенекеджиева ще се омъжва, а кум на сватбата й ще бъде актьорската звезда Мики Рурк.



" Казах: " Да! " на Бен Чарлз Едуардс по време на постпродукцията в Лондон на кино лентата ни " Колелата на парадайса ". Щастлива съм. "

Това написа в нета актрисата и продуцент Деси Тенекеджиева, която публично ще се дами в България за дългогодишното си гадже - писателя и режисьор Бен Чарлз Едуардс. Симпатичният мъж е и най-упоритият любовник на българката от години. Двамата се познават от дълго време, само че в общественото пространство Деси в никакъв случай не го е представяла на приятелите си. Малцината, които го познават, знаят, че Тенекеджиева и Бен единствено работят дружно, само че сред тях от години прехвърчат и любовни искри отвън чисто професионалните.

 Пръстенът на ръката на Деси и щастливият Едуардс

Пръстенът на ръката на Деси и щастливият Едуардс

В общественото пространство Деси Тенекеджиева в никакъв случай не е афиширала любовна връзка. Приписвани са й такива с Миро от " Каризма " и с Камен Воденичаров. И за двамата тя е отричала.

" Е, аз не се имам за светица. Дори в противен случай. Много съм влюбчива. Била съм влюбена във всеки един мъж, който е бил до мен в избран интервал от живота ми. Като се замисля, те не са били доста. Сериозните ми връзки са шест. Иначе съм се влюбвала и в детската градина, и в учебно заведение. Това са най-истинските влюбвания, тъй като са най-безкористни ", споделя за персоналния си живот Деси.

След като през 1998 година си отива брачният партньор й Стоян Камбарев, Тенекеджиева се зарича да не се дами повече . В негова чест всяка година актрисата учредява награди " Полет в изкуството ", а фондацията, с която оказва помощ на млади и надарени хора, носи името на починалия й брачен партньор - Стоян Камбарев.

С днешна дата обаче актрисата към този момент е влюбена още веднъж съществено и двамата са решили да се обвържат. Едуард работи с нея повече от шест месеца в Холивуд по кино лентата " Колелата на парадайса ". Съвсем скоро ще забележим лентата и на огромен екран. В нея взе участие и именитият Мики Рурк.

" Влизането му към нашия актьорски състав е сбъдната фантазия! Горд продуцент съм ", написа преди месец Десито. Нейният предстоящ брачен партньор Едуард е един от най-хубавите другари на Рурк и сигурно той ще стане кум на двойката.

 Продуцентът е благополучен от избора си

Продуцентът е благополучен от избора си

70-годишният артист към този момент предложения влюбените и на своя рожден ден, като по този начин им сподели откритото си приятелско отношение. " За мен е чест, че се включвам в този филм ", сподели Мики Рурк, откакто си направи селфи и с Деси, и с Едуард " по холивудски ".

Деси Тенекеджиева има наследник от починалия си брачен партньор Стоян Камбарев. Йосиф Камбарев е приключил Първа британска гимназия и учи в чужбина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР