Деси Тенекеджиева буквално взриви мрежата и накара стотици да облещят

...
Деси Тенекеджиева буквално взриви мрежата и накара стотици да облещят
Коментари Харесай

На бас, че няма да я познаете: Деси Тенекеджиева си отряза носа и е друг човек! (СНИМКИ)

Деси Тенекеджиева безусловно взриви мрежата и накара стотици да облещят очи като се появи... напълно друга. Дотолкова, че в случай че не е написано името й и не се вгледаш концентрирано, въобще няма да заподозреш, че това на фотосите е тя.

Деси шокира обществеността с решението да си отреже носа, който й беше запазена марка. При това го направи на цели 51 години, когато към този момент никой не очакваше това от нея. А и, да си го кажем почтено, сходни интервенции и модификации са присъщи на чалгарките и кифлите, до момента в който Тенекеджиева не се причислява към нито една от двете групи.

Много от почитателите й я харесваха точно поради обонятелния орган, а точно - тъй като Деси имаше самочувствие и не се стремеше да се вкара в някакъв шаблон. Какво я е предиздвикало да изневери на предходните си правила през днешния ден, не е ясно, само че е допустимо да е имала някакви усложнения в дишането и да е решила с един патрон да убие два заека.

" Жалко, тъй като остарялото й лице беше като визитна картичка. Разпознаваема и друга, което я правеше неповторима. А и носът си й отиваше, само че щом по този начин се харесва повече ", разясняват в нета. И означават, че с изключение на интервенцията на носа, Десито си е боядисала и косата в русо.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР