Деси Стоянова реши да покаже как изглежда без грим. 45-годишната

...
Деси Стоянова реши да покаже как изглежда без грим. 45-годишната
Коментари Харесай

Вижте Деси Стоянова без капчица грим

Деси Стоянова реши да покаже по какъв начин наподобява без грим. 45-годишната водеща на предаването " Преди обед " показа фотография, на която е изцяло естествена.

Журналистката,, написа и прочувствен пост към фрагмента.

" Като я щракнах тази фотография и се сетих за едно предизвикателство от преди доста време на Адриана Гюзелева да си публикуваме фотоси без грим. Като съм със тен и на плажа, ми е ок. Иначе – не, и няма да си изкривявам душата и да настоявам друго.

Не ми харесва залитането в никоя посока – нито прекаляването с грим и дерматологично-пластични корекции, нито отиването в другата прекаленост.

Гримът е основан, с цел да подчертаваме красивото в лицата си и да прикриваме минусите. Не виждам никаква драма в използването му с мярка и жанр (нали Гергана Пащрапанска?) Същото се отнася и за опциите на дерматологията, още веднъж с тази спогодба – нужна е мярка, концепцията е да съхраниш, а не да видоизмениш (нали доктор Мария Тончева?).

Има обстановки и места, в които е обикновено да си без грим и други, в които е ненужно да го пропускаш. Толкова. ", написа Деси към долния фотос.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР