Деси Стоянова не се появи в ефир тази сутрин в

...
Деси Стоянова не се появи в ефир тази сутрин в
Коментари Харесай

Смениха Деси Стоянова в Преди обед заради Сашо Кадиев

Деси Стоянова не се появи в ефир тази заран в " Преди обед ", а до водещия Петър Дочев застана репортерката Цвета Макгредър. Тя разгласи от ефир, че ще заеме мястото на водещата Деси. 

Зрителите на bTV изпаднаха в смут от неналичието на обичаната си водеща и допуснаха, че след гибелта на брачна половинка си е решила да се отдръпне от малкия екран. 

Да, но не! Отсъствието на Деси от " Преди обед " е единствено през днешния ден, защото ще я забележим като кореспондент от студиото на " Аз обичам България ", което започва напълно скоро с водещ Алекс Сърчаджиева и капитаните на двата тима Сашо Кадиев и Камен Алипиев -Кедъра, написа show.blitz.

" Ние с Деси Стоянова безусловно ще си заменяем местата. Аз ще ти партнирам като водеща, а тя ще се изяви като кореспондент от студиото на " Аз обичам България ", което чакаме с неспокойствие ", сподели новата водеща Цвета Макгредър на екранния си сътрудник Петър Дочев. 

" Чух я тази работа, отново ще се срещне със остарялата обич Сашо Кадиев, а на мен ми сподели, че отива до магазина ", пошегува се той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР