Деси Стоянова не се е разделяла с мъжа си Велислав,

...
Деси Стоянова не се е разделяла с мъжа си Велислав,
Коментари Харесай

Слух разведе Деси Стоянова

Деси Стоянова не се е разделяла с мъжа си Велислав, както се твърди. Слух, че водещата има фамилни проблеми, обикаля медийното пространство към този момент няколко дни. Според " новината " някогашната екранна партньорка на Сашо Кадиев даже е свалила брачната си халка. А за похлупак на всичко е отпразнувала рождения си ден с приятелки вместо със брачна половинка си .

" България Днес " научи от няколко чудесно осведомени източника, че няма нищо такова. Деси и Велислав са дружно, щастливи са, обичат се и се поддържат.

Пред близки Стоянова споделя, че маха халката си, до момента в който е в ефир. След като фотосите приключат, бижуто е още веднъж на пръста й. За почивката по женски около персоналния празник на водещата пък присъстващите на нея споделят, че още преди месеци дамите се схващат да куфеят без половинките си.
 Деси няма никаква фамилни драма с мъжа си Велислав Деси няма никаква фамилни драма с мъжа си Велислав
Въпреки че поради другите си работни задължения Деси и обичаният й Велислав прекарват все по-малко време дружно, възприятията им един към различен не са охладнели. А в противен случай - връзката им по този метод е станала още по-силна. И журналистката и спътникът й в живота съумяват да се насладят същински на всеки един момент дружно.
 Двамата са дружно към този момент 23 години Двамата са дружно към този момент 23 години


Стоянова, която стана известна с изявите си като водеща на " Преди обед ", и Велислав Русев са дружно повече от 23 година Двойката подвигна женитба през 2006 година Половинката на едно от знаковите лица на Би Ти Ви е с няколко години по-възрастен от нея. Велислав също е публицист.

Плод на любовта им са близнаците Красимир и Стефан. Малчуганите се родиха през 2009 г.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР