Деси Стоянова може да слезе от екран съвсем скоро. Водещата

...
Деси Стоянова може да слезе от екран съвсем скоро. Водещата
Коментари Харесай

Култова водеща от bTV слиза от екран?

Деси Стоянова може да слезе от екран напълно скоро. Водещата стартира бизнес като някогашната си колежка Ани Цолова. Тя ще образова хората по какъв начин да вършат положително усещане на медийната публика, написа „ Ретро ”.

За новия си план заяви тя самата в предаването, което води – „ Преди обед ” по бТВ, където бе излъчен рекламен клип, основан особено за бизнеса на звездата. В него се изяснява, че в случай че човек желае да направи положително усещане, би трябвало да мине през особено образование – подразбира се – при Деси Стоянова.

Тя изясни пред сътрудника си Сашо Кадиев обстойно и нашироко какво тъкмо ще преподава, за кого са предопределени образованията й, като заяви и датите на избрани събития за обща публика, които възнемерява да организира. От това стана ясно, че новата й активност ще започва наесен. А в случай че е заета с други задължения, Деси надали ще има време за изяви на дребния екран.

Стоянова не може да се оплаче сега нито от уговорките си в бТВ, нито от заплатата си, а статутът й е на една от най-големите звезди на малкия екран. Говори се обаче, че 47-годишната водеща жадува за смяна.

Иска й се а сътвори собствен личен план, който да развива надалеч от напрежението и безконечната битка за рейтинги в малкия екран. За разлика от Ани Цолова, която беше увонена и незабавно й се наложи да си търси задължения, с цел да оцелее, Деси има работа. Не е изключено първоначално да съвместява персоналния си бизнес план със отговорностите пред камерите на „ Преди обед ”. Ако обаче лекторските й изяви тръгнат добре и я изведат до добра облага, звездата може да се концентрира главно върху тях
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР