Деси Стоянова, която остана вдовица само на 48 години се

...
Деси Стоянова, която остана вдовица само на 48 години се
Коментари Харесай

Тъжно: Деси Стоянова се разплака е в ефир

Деси Стоянова, която остана вдовица единствено на 48 години се разплака в ефира на bTV. Тя бе откровена с феновете си и показа, че не е в най-хубавата си форма след персоналната покруса. Журналистката посочи, че дълго е мислила какви да бъдат първите й думи пред камерата. Припомняме, че тя води „ Преди обед “ от 12 години. На 28 ноември загуби брачна половинка си Велислав Русев.

Водещият Петър Дочев и готвачката Веси Цюрбрук приветстваха връщането на Деси Стоянова в ефир.

" Сега си давам сметка какъв брой извънредно значима е поддръжката на хората към мен. От нея зависеше оцеляването ми и посрещането на болката ", показа  през сълзи вдовицата и благодари на всички-на най-близките си хора, на фамилията и приятелите, само че и на сътрудниците от малкия екран и " Преди обед ".

Тя сподели, че хиляди хора са й писали в обществените мрежи и се извини на тези, на които не е дала отговор персонално.

" Преди обед " постоянно е бил оазис, допускам, че и ти си го усетил за тези месеци, в които към този момент си един от нас ", обърна се тя към сътрудника си.

" Преди обед " е пространство, в което се абстрахираме от всичко друго и сне радваме на живота. прибирам се с вярата " Преди обед " да продължи да бъде това място за мен. от време на време няма да съм в най-усмихнатата си форма ", сподели още Стоянова.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: Деси Стоянова Преди обед
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР