Деси Стоянова изненадващо не се появи днес като водещ на

...
Деси Стоянова изненадващо не се появи днес като водещ на
Коментари Харесай

Деси Стоянова изненадващо не се появи днес

Деси Стоянова изненадващо не се появи през днешния ден като водещ на " Преди обед ", а нейният сътрудник Петър Дочев не даде ясно пояснение за какво е самичък в студиото.

Той се ограничи да каже, че дългогодишната водеща ще се върне в предаването след наколко дни в " цялостния си искра ", без да навлиза в детайлности. Любопитно е, че до момента в който Стоянова липсва в " Преди обед ", седмичен коментатор там е Вики от " Мастило ", само че без двете си дъщери. Тяхното невъзпитано присъединяване стана причина Петя Дикова да бъде свалена от ефир от предаването " Тази неделя ", откакто в един от епизодите двете не стопираха да приказват нелепости и даже се изцепиха, че: " Всички ненавиждат Би Ти Ви ".

Едва ли Деси се е уплашила да не я сполети ориста на Дикова, която сега се изявява като кореспондентка с изявленията на запис. Още при започване на " Преди обед " Вики посочи, че двете й девойки са при баба в родния град на някогашната певица Разград, тъй че невъзпитани изцепки тази седмица в студиото няма да има. Стоянова рядко липсва от предаването, като един път причина за това бе изявлението й с Григор Димитров. Дали обаче тя отсъства професионално или късата й отпуска е наложена от персоналния й живот, остава загадка, написа hotnews.bg.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР