Деси Стоянова е открила своя начин да се бори със

...
Деси Стоянова е открила своя начин да се бори със
Коментари Харесай

Деси Стоянова бори скръбта с работа и пътешествия

Деси Стоянова е разкрила своя метод да се бори със скръбта по умрелия си брачен партньор – журналистът Велислав Русев. След като се върна на работа скоро след нещастието, Деси уплътнява свободното си време до дъно, с цел да не разреши на черните мисли да я застигнат. Тя споделя, че най-често през почивните дни е напът – у нас или в чужбина, а компания й вършат синовете й – близнаците Стефан и Красимир.

 

Това стана ясно, откакто Деси получи покана от сътрудника си Петър Дочев за премиерата му. Тя обаче означи, че й е невероятно да участва, защото по това време ще лети за Виена с хлапетата.

 

Припомняме, че брачният партньор на Стоянова издъхна ненадейно на 57 години в края на ноември м.г., покосен от инсулт. Негови другари изрично отхвърлиха слуховете, че Русев злоупотребявал с алкохол и подчертаха, че от години не близвал и капка.

 

Деси разяснява, че когато човек минава през такава покруса си дава сметка какъв брой е значима поддръжката на хората към него, с цел да посрещне болката и да я понесе. Тя несъмнено благодари на всички за проявеното схващане и съпричастност.

 

От екипа на „ Преди обед “ издават, че Деси постоянно плаче отвън ефир. Според някои тя се е върнала прекомерно скоро на работното си място, а е трябвало да си даде време от най-малко месец да потъгува, а не да се пробва да излъчва наслада и бодрост на екран, което несъмнено не е по никакъв начин лесна задача. От ефира на предаването, Деси прикани да ценим всеки момент, тъй като имаме единствено него.

 

Тя призна, че не си е разрешила да изпадне в меланхолия най-много поради синовете й, които се нуждаят от мощно родителско рамо след загубата на татко им. Момчетата са в тийнейджърснка възраст, а като по-малки са били много буйни и постоянно успявали да извадят майка им от равновесие. Към днешна дата обаче постепенно се трансформират в мъже и демонстрират голямо схващане към Деси и даже от време на време й оказват помощ в семейството, с цел да не се претрупва.

 

Журналистката изрично отхвърли появилите се през лятото клюки, че двамата с Русев са били разграничени, тъй като не носели халките си. Категорична е, че той е най-голямата й обич и в никакъв случай не е имала желание да се разделя с него.

 

Макар към момента да се съвзема след загубата твърди, че към този момент вижда светлината в тунела.

Инфо: Уикенд

Тагове: Деси Стоянова Велислав Русев „ Преди обед “ btv трагедия инсулт
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР