Деси Слава виж колко е сладка!, възкликна поп-фолк певицата Емилия,

...
Деси Слава виж колко е сладка!, възкликна поп-фолк певицата Емилия,
Коментари Харесай

Емилия: С Деси Слава си деляхме един наем, тя ми даваше от нейните рокли

Деси Слава виж какъв брой е сладка!, възкликна поп-фолк певицата Емилия, гледайки архивни фрагменти на двете певици, изпълнявайки фолклорна ария в носии. " Много сме дребни, да. Това е било преди 30 години ", посочи Емилия. Тя беше посетител в подкаста на Алпер Чочев в YouTube, където към този момент са гостували не една и две от родните звезди.

" Тука може би съм на 15, примерно, а тя да е била на 18. Хубави мемоари ", разяснява певицата. Кадрите са отпреди славата да промени вечно живота и на двете изпънилтелки, от времената, когато учат национално пеене.

" Едно, че сме от един град, познаваме се още доста преди да сме били известни ", споделя Емилия. Като по-голямата от двете, Деси Слава първа добива известност, като прави първите си записи с " Пайнер " още през 1996-а, едвам на 17 години.

" Тя доста ми оказа помощ за това аз да навляза като реализатор. Водеше ме на всички места на промоции с нея, даваше ми от нейните рокли ", споделя за първите години от кариерата си Емилия. Дори признава, че за пръв път разкрива тези обстоятелства в общественото пространство. " Никъде не съм го разказвала това, то щото и на никое място не са ме питали, де ", разяснява тя.

Емилия продължава описа си за преплетените първи години на двете певици.  " Живяхме дружно в Димитровград, тя ме приюти. В една квартира живяхме дружно, деляхме си един наем ", описа певицата.

Деси Слава не пропусна да означи описа за общите мемоари на изпълнителките, споделяйки видео от гостуването на Емилия във Фейсбук. " Ах, че хубави години ", умили се Деси.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР