Деси Слава тръгва на война с килограмите, които качи по

...
Деси Слава тръгва на война с килограмите, които качи по
Коментари Харесай

Деси Слава Не Е Слабичка

Деси Слава потегля на война с килограмите, които качи по време на бременността. Първи фотоси на чалгаджийката от първото й присъединяване, откакто роди, разкриват, че младата майка би трябвало съществено да се постарае, с цел да влезе още веднъж във форма. Това напълно не плаши Деси Слава, която заложи на най-чалгарския признак – цялостната пазва. Гърдите на младата майка несъмнено са внушителни и тя употребява всеки комфортен случай, с цел да ги извади на показ.

Онази вечер на шумното й завръщане към сцената Деси избра да подчертава върху деколтето с необикновен черен тоалет. И в случай че си спомняте и харесвате Деси Слава от интервала й с платиненорусата коса, ще останете разочаровани. Защото тя се е боядисала, направила е така наречен омбре – половината коса е тъмна, а по краищата е светлопембяна.

С тежък грим и микрофон в ръка Деси си изкара присъединяване без проблем, очевидно непотребните килограми не й пречат, не се задъхва и не кашля.

Деси роди в последните дни на 2017 година Певицата подари своя другар с рожба от мъжки пол. Кръстиха детето Борис. „Няма по-прекрасно възприятие на света от това да станеш татко!“, показа Малката Кобра, както е прозвището на половинката на Деси Слава. Истинското му име е Благой Найденов и е с повече от 15 година по-млад от певицата, написа „България днес“.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР