Деси Слава стана баба едва на 45 години. Половинката на

...
Деси Слава стана баба едва на 45 години. Половинката на
Коментари Харесай

Деси Слава е на седмото небе от щастие: Получи най-големия подарък

Деси Слава стана баба едвам на 45 години. Половинката на сина й Михаил Анджела роди момиченце. Звездното бебе носи името на обичаната изпълнителка.

" Дааа, вълнуващо е доста! Боже, благодаря ти, че ме подари с най-прекрасната внучка, която носи моето име! Пожелавам на всеки да изпита това благополучие! " - написа гордата баба.

Една от първите, които й честити бе приятелката й Галена. Тя пожела бебето да е крепко и надарено като баба си.

Преслава също се подреди с привет. " Колко ми е необичайно да те нарека “баба ”. Честито! Да ви е жива и здрава и доста да ви радва! ", написа добричлийката.

Припомняме, че синът на Деси Майки се носи на крилете на любовта. Той е дружно с хубавицата Анжела Станкова. Двамата към този момент са същинско семейство.

" Моята половинка, моята поддръжка, моята обич! Обичам те ", гласи написаното от Анжела по адрес на Майки. Бъдещата снаха на Десислава работи в салон за хубост.

 „ Ние се познаваме от дълго време. Бяхме си приятелчета, споделяхме си. Аз му разказвах за неща от персоналния ми живот, той ми споделяше и по този начин внезапно се случи… “, дава отговор Анжела на въпроса дали е знаела, че Майки е наследник на Деси Слава.

Източник: hotnews.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР