Деси Слава се е посветила на грижите за малкия си

...
Деси Слава се е посветила на грижите за малкия си
Коментари Харесай

ДесиСлава: Искам да съм майка! Няма да се върна на сцената

Деси Слава се е посветила на грижите за дребния си наследник Борис и няма никакво желание да бърза със завръщането си на сцената. Фолк певицата е щастлива, че може да се наслаждения на майчинството си, защото с огромния й наследник Майки нямала тази опция, научи HotArena. 

„ Наистина желая да бъда майка! Да изпитам това възприятие колкото може по-дълго, тъй като с Майки не се получи по този начин. След като си дойдохме от Съединени американски щати, той беше едвам на 3 месеца и доста бързо машината ме завъртя. Дори не усетих, че съм родила, лиших детето си от скъпи мигове, прекарани с мен ”, показа неотдавна гласовитата звезда.

Деси Слава не изпадна в детайлности, евентуално тъй като не би желала да се връща към този си сложен интервал. А той бе точно подобен за нея. Навремето тя се завърна в България с към момента дребния си наследник Майки, след величествен скандал с татко му, който от години живее в страната на неограничените благоприятни условия. След раздялата им Деси Слава трябвало да се оправя напълно сама. Затова незабавно щом стъпила на родна земя, певицата стремително се завърнала на музикалната сцена, с цел да може да обезпечи финансово сина си. Дълго време Деси Слава била в много комплицирани връзки с някогашния си брачен партньор, само че и това към този момент е в предишното. Разбира се, през днешния ден певицата не е кой знае какъв брой близка с него. Все отново е удовлетворена за връзката, която той е съумял да построи със сина си Майки. 

„ Смятам да се върна по някоя време, само че няма да е скоро. Много бързо минава това време, а не може да се върне ”, сподели Деси Слава и добави, че е щастлива за опцията да се посвети на майчинството си. За грижите за дребния Борис доста й оказва помощ както татко му Благой Найденов, по този начин и синът й Майки. „ Искам малко да си го погледам, малко да му се порадвам и несъмнено, да вляза в една форма, приятна, която и за мен да бъде приемлива, с цел да изляза със самочувствие на сцената ”, показа хитовата изпълнителка. Тя акцентира още, че таткото Благой е доста предан татко и се оправя прелестно: „ Щастливка съм в това отношение ”. 

Деси Слава не бърза да възнамерява завръщането си, само че въпреки всичко показа, че се надява да е през септември, написа " Уикенд ". 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР