Деси Слава е поредната популярна личност, която се оказа с

...
Деси Слава е поредната популярна личност, която се оказа с
Коментари Харесай

Деси Слава: Вярно е - заразих се с коронавирус

Деси Слава е следващата известна персона, която се оказа с позитивна проба за ковид. Фолкпевицата удостовери слуховете, че е инфектирана, само че успокои, че се усеща относително добре и едва ли ще се наложи болнично лекуване. Тя кара карантината си вкъщи. Никой от фамилията й не е инфектиран.

"Всъщност, от няколко дни съм болна. В началото помислих, че е някаква простуда. Събудих се след присъединяване в сряда с леко главоболие. До вечерта изгубих усет и подушване. Реших, че съм настинала от климатика в колата, защото се качих загрята от присъединяване. И различен път ми се е случвало да настина, по тази причина смятах, че е това... Въобще не допусках, че може да е ковид, до момента в който не прочетох изказването на Галена. Тя описа, че има същите признаци като се изключи това, че аз нямах температура, просто бях леко отпаднала. Обадих й се и тя в детайли ми описа по какъв начин протича при нея. Изрази мнение, че и аз съм инфектирана и ме посъветва да си направя тест ", разкрива пред Lupa.bg звездата на фолка.

На идната заран Деси Слава си направила PCR-тест в частна лаборатория, който се оказал позитивен. Семейството на певицата също е тествано, само че са дали негативни резултати.

"Чувствам се добре, стартирам да си връщам обонянието и усета, температура не съм имала изобщо. Явно признаците протичат друго при всеки човек. Въобще не имах вяра, че може толкоз елементарно да преминеш през това. Може би тъй като съм по-млада и нямам здравословни проблеми ", прибавя тя.

В момента певицата се е изолирала в жилището си. Деси Слава призна пред Lupa.bg, че няма никаква концепция къде може да се е заразила. Предполага, че това се е случило на някое нейно присъединяване. "Възможно е да съм се заразила в онази вечер, на присъединяване, там имаше много хора... Но още на идната заран да се развие вируса.... не знам ", разясни хитовата певица.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР