Деси Слава е направо неузнаваема, а феновете й са повече

...
Деси Слава е направо неузнаваема, а феновете й са повече
Коментари Харесай

Крах в поп-фолка: Лоши новини за Деси Слава СНИМКИ

Деси Слава е напряко неузнаваема, а почитателите й са повече от обезпокоени за здравословното й положение. Ангелогласната русокоска, която постоянно е имала изящна фигура, сега не смее да се снима от позор поради насъбрани килограми.

Изпълнителката е на ръба на отчаянието поради наднорменото си тегло и наподобява опитите й да се втали най-малко досега са несполучливи, написа " Уикенд ". Въпреки това тя не се е отказала от концепцията да си върне още веднъж предходната секси фигура.



40-годишната звезда избягвала да се гледа в огледалото, тъй като явно от дълго време е заличила имиджа си на секси миньорче, твърди още изданието.

Всъщност килограмите при Деси Слава се усилиха неимоверно след раждането на второто й дете Борис. От тогава певицата по този начин и не съумява да смъкна непотребното от себе си, а ситуацията се утежнява с всеки минал ден.



При едно нейно присъединяване в столична дискотека даже, феновете й безусловно се хванали за главата, щом я видели.

Проблемите с килограмите при Деси Слава са от последните най-малко 5 години, като при започване на 2017-та тя въпреки всичко съумя да поотслабне малко. Малко по-късно обаче, още веднъж забременя и възвърне килограмите с цялостна мощ.

В момента Деси е толкоз депресирана от типа си, че е оповестила, че не разрешава да й се вършат фотоси и записи, в това число любителски клипчета от нейни участия, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР