Деси Радева на 53 гушна бебе
Снимката обиколи мрежата,  а мнозина

...
Деси Радева на 53 гушна бебе
<br
>Снимката обиколи мрежата,  а мнозина
Коментари Харесай

Стана ли тайно Деси Радева баба?

Деси Радева на 53 гушна бебе

Снимката обиколи мрежата,  а мнозина се питат дали президентската брачна половинка не е станала скрито баба? И дали бебето, което е гушнала, е от нейния единствен наследник Страхил или от някое от децата на Румен Радев от предходната му връзка.

Нито едното, нито другото. Малкото вързопче, което първата дама е гушнала е на нейни доста близки познати. А момиченцето, което е изправено до Деси Радева е нейната кръщелничка. Малкото бебе пък  е нейната сестричка.

„ Ако ме удостоят с достойнството да стана кръстница и това малко бебче, както стана със сестричката му, ще ми станат три и ще отида в Рая. Поне по този начин гласи националното вярване.Всичко прощавам, с изключение на измяната и лъжата “, написа под умилителния кадър брачната половинка на президента Румен Радев.

А фотото незабавно събра хиляди лайкове и пожелания за здраве и дълъг живот на всички на фотографията.

Както и повеля към Десислава Радева скоро да гушне свое внуче. Синът на Деси Радева, от първия  й брак с депутата от Българска социалистическа партия Георги Свиленски-Страхил е на 26, само че няма сериозна другарка. Но има солидно обучение, както и кариера в огромна бизнес корпорация в столицата.

А  обстановка на фотографията е от вилата в „ Бояна “, където президентското семейство живее към този момент втори мандат.А домашното облекло на брачната половинка на президента и спокойствието й приказват, че сред двамата царува мир и  обич, макар спекулациите за земетресения в фамилията им.

Източник: Ретро

 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР