Деси Радева: Lufthansa never again! СНИМКА Десислава, съпругата на президента

...
Деси Радева: Lufthansa never again! СНИМКА Десислава, съпругата на президента
Коментари Харесай

Дойче веле: Бива ли Десислава Радева да пише такива неща?

Деси Радева: Lufthansa never again! СНИМКА

Десислава, брачната половинка на президента Румен Радев, се ядосва във Facebook на немския авиопревозвач Луфтханза поради анулиран полет от Франкфурт за Валенсия, където трябвало да взе участие в събора на български фолклорни групи „ На площада на другата България ". Раздразнението ѝ е разбираемо. Но заканата ѝ в никакъв случай повече да не употребява услугите на компанията, както и цитатът (впрочем, с дребна грешка) „ Дойчланд, Дойчланд, убер алес " са леко странни за една брачна половинка на държавен глава, написа Дойче веле, представени от 24 часа.

" Откраднахте доста офицери от моите Военновъздушни сили "

Нека да напомним, че Луфтханза е сериозен вложител в България. По време на визитата на немския държавен глава Франк-Валтер Щайнмайер в България президентът Румен Радев също имаше къс разговор с представител на концерна. На икономическата Кръгла маса в София Йоханес Бусман, началник на „ Луфтханза Техник АД ", приказва с доста похвали за работата на компанията в България. „ Ние продължаваме да растем. Радваме се, че в България намерихме татковина. " Наред с положителния опит на компанията си в България, той загатна и потребността от висококвалифицирани експерти по въздушна сигурност. Тук българският президент Румен Радев се пошегува, и то на немски език: „ Откраднахте доста офицери от моите Военновъздушни сили ".

Лоши последствия няма да има, само че редно ли е?

Шегата на господин Радев няма да се отрази негативно на връзките с немския вложител. Същото важи и за гневния пост на госпожа Радева, още повече, че като пасажер тя има право да се ядосва. Но бива ли като брачна половинка на президента да подлага на критика поименно избрана компания, че и да трансферира виновността на тази компания върху цяла Германия?
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР