Деси Добрева учи дъщеря си на всички женски задължения, за

...
Деси Добрева учи дъщеря си на всички женски задължения, за
Коментари Харесай

Голяма слабост на Слави Трифонов с емоционална изповед

Деси Добрева учи щерка си на всички женски отговорности, с цел да й е по-лесно в живота. " В момента я учи да шие, към този момент й е време. Става дума за един пълностоен живот, в който колкото повече умения имаш, толкоз по-добре ", споделя гласовитата изпълнителка. Тя е щастлива майка и заради обстоятелството, че момиченцето й към този момент се интересува от изкуство, въпреки да е безапелационна, че няма да я насочва с какво да се занимава в бъдеще. 

" Ще си проличи накъде желае да тръгне. Нека да се допре до повече действия, да има какво да съпоставя ", добавя някогашната огромна уязвимост на Слави Трифонов с усмивка. И е безапелационна, че не е от майките с заболели упоритости, за нея не е значимо щерка й да върви по нейните стъпки. Тя не крие още, че макар честите си пътувания, остава в България.  " Мястото ми е тук, харесва ми тази среда ", изяснява тя.

Преди време гласовитата русокоска се беше отдръпнала от музикалната сцена, с цел да се грижи за щерка си, само че в този момент се е завърнала по-амбицирана от всеки път. " Тогава бях бременна. Реших, че щерка ми заслужава майка, която да е до нея и да й обръща внимание. Поемах доста малко задължения, бях неразделно до нея. Сега тя пътува с мен н на всички места, където има опция ", предават от " Телеграф ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР