Деси Добрева се подготвя за участие в голям концерт с

...
Деси Добрева се подготвя за участие в голям концерт с
Коментари Харесай

Деси Добрева с голям концерт във Варна и подготовка да бъде нестинарка

Деси Добрева се приготвя за присъединяване в огромен концерт с джаз, фолклор, рок и поп в родния си град Варна на 15 юли. На 11 септември пък певицата ще предизвика себе си, като на концерт в София за пръв път ще мине през нестинарски огън.

" Майка ми е минавала няколко пъти, би трябвало и аз да покажа хъс и темперамент. Няма да преговарям преди този момент. Тя е е направила първите си стъпки в огъня в 7 клас на един лагер. Знам, че човек би трябвало да е в характерно положение, с цел да го направи. Няма да преговарям авансово, мисля, че музиката ще ми помогне. " - споделя певицата.

Преди огненото събитие Деси Добрева ще изпълни сцената на Летния спектакъл във Варна.

" Винаги съм желала да пея там, тъй като за мен това е най-красивата сцена. Радвам се, че мога да допринеса с нещо за културния живот на Варна. На сцената ще сме над 70 индивида, измежду които танцьорите от групировка " Гераци ", отбор " Добруджа ", детски хор и други

Певицата поддържа положителната си форма с доста спорт. По време на някои от тренировките всички от екипа й даже пеят национални песни.



Наскоро тя издаде и кулинарната книга. Признава, че най-вече обича да подготвя сурови десерти, които всичките и другари доста харесват.

" Никога не съм пазила диета, не умея, само че се храня здравословно. Човек би трябвало да хапва колкото му е нужно. Дънов споделя, че ни е нужна шепичка. Хапвам колкото ми е вкусно. "

Като част от екипа на Слави Трифонов в предишното Деси Добрева разяснява протичащото се в политически проект с него по следния метод: " Имам изключителни усещания и мемоари от целия екип. Едва ли някой е дал своя вот за Слави, тъй като си е мислел, че той и сценаристите ще оправят стопанската система в България. Смятам, че хората разчитаха на това той да направи кабинет от експерти. Силно се надявам това да се случи. "

Личните й усещания за него като човек е, че може да управлява и да работи в екип.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР