Деси Добрева е толкова слаба, че хич не се притеснява,

...
Деси Добрева е толкова слаба, че хич не се притеснява,
Коментари Харесай

Деси Добрева яде баница с ръкавици

Деси Добрева е толкоз слаба, че никак не се тормози, какво яде. Певицата си разрешава даже най-висококалоричните храни - оня ден тя засити глада си с мазна купешка баничка, а хапките прокара с боза.

В ранния следобяд някогашната вокалистка на Слави взе щерка си от урок по китара, след което я заведе на учебно заведение – в музикалното школо „ Любомир Пипков ”. 9-годишната Алина е наследила гения на майка си и старателно учи и пеене, и свирене на пиано и други принадлежности.

Щом дъщеря й влезе в двора на учебното заведение, Деси излезе на открито с китарата й на тил и звънна по телефона. Няколко минути по-късно до нея паркира сива лимузина, от която изскочи мъж в патешко жълто яке – гаджето. Певицата смъкна от гърба си струнния инструмент и го подаде на младежа, с цел да го намести на задната седалка. После се ожали, че е гладна и оня на часа хукна да й купува закуска от баничарница.

Храната дойде в комплект с шише боза. Изгладнялата Деси хвана  баничката, без да смъква ръкавиците си, и заръфа гневно. Любимият й пък я чакаше в профил, подготвен да извърши всеки неин идващ каприз.

Щом се наяде, Добрева небрежно си взе сбогом с гаджето и потегли пеш към близкия подлез. Там я чакаха червенокоса къдрава дама и чужд юноша с дребно кученце в ръце. Брадясалият господин й подаде транспарантна зелена найлонова торба, цялостна с червени ябълки и други плодове, а след това тримата поеха в посока кв. „ Гео Милев ”.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР