Деси Банова, вече Плевнелиев разкри, че се е влюбила в

...
Деси Банова, вече Плевнелиев разкри, че се е влюбила в
Коментари Харесай

Деси Банова хлътнала по Плевнелиев, щом го видяла по къси гащи и джапанки

Деси Банова, към този момент Плевнелиев разкри, че се е влюбила в някогашния президент Росен Плевнелиев щом го видяла по къси гащи, джапанки и... една усмивка. Миналата година тя била на отмора в Гърция, покрай вилата му с щерка си. Те към този момент се познавали и Плевнелиев я поканил да пият по едно кафе. Гостоприемен, не спря да се занимава с моето, с неговите две и още куп деца край басейна, да играе с тях, да предугажда желанията им. 

" Страхотен татко, страховит човек! Тогава към този момент не устоях на чара и харизмата му, сърцето ми се разтопи и се предадох ", изповядва се госпожа Плевнелиева в изявление за последния брой на сп. " Ева ". 

Двамата се срещат в Ню Йорк през 2014 година на конференция в Организация на обединените нации. Тогава Деси го интервюира. Тя обаче е в компанията на американски водещ на времето от Южна Дакота, който я развежда из Ню Йорк. И Росен взема решение, че двамата са гаджета. Всъщност майката на синоптичката първа вижда, че Плевнелиев я харесва. Разчита го по държанието му, когато щерка й отново се засича с него на церемонията по раздаването на арт премиите на фондация. " Стоян Камбарев ". И любовната история се завърта. Дълго време се срещат, пият кафе, говорят по телефона. Деси хлътва от ден на ден и твърди, че не познава различен мъж в България, за който фамилията да е над всичко. 

Дори приятелите на Росен се учудили, когато й предложил брак, но той бил неотстъпчив. Въпреки че се е женил два пъти преди този момент, Плевнелиев за първи път сключил църковен брак със синоnтичката. Неотдавна двамата станаха публично мъж и жена наличието единствено на 12 души. Венчали се в манастира Свети Мина на 17 юни.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР