Деси Банова се отказа от кариерата си в Нова телевизия

...
Деси Банова се отказа от кариерата си в Нова телевизия
Коментари Харесай

Вижте защо Деси Банова се отказва от кариерата и кой ще я...

Деси Банова се отхвърли от кариерата си в Нова телевизия в името на връзката си с някогашния президент на България Росен Плевнелиев. От полулярно лице от дребния екран, синоптичката минава в цялостна конспиративност и в противопоставен облик - този на стопанка, която заран да изпраща, а вечер да посреща благоверния си в общия им дом.

Плевнелиев е настоял Банова да прекрати договорните си връзки с Нова телевизия, поради несъразмерната й ангажираност. Росен не одобрявал това, че заран Деси би трябвало да се измъква от фамилната спялна по тъмни доби, с цел да осведоми народонаселението какво да чака от природата, написа Пик.

Освен това, поради професионалните й отговорности русокоската не можела да съпровожда всякога някогашния държавен глава в задграничните му пътувания. Банова, която до момента бе шефка на синоптичките в Нова, към този момент съумяла да изразходва полагащите й се дни за отпуска, издават осведомени с клюките в електронната медия.

Другият претекст на Плевнелиев да спре обичаната си от работа били нахалните папараци, които откогато заварката стана обществено притежание, не са спрели да преследват Банова. Най-богатият президент в историята на България считал, че ще се оправи журналистическия тормоз, в случай че половинката му снижи до най-малко излизанията си от вкъщи им.

Банова към този момент е прекратила контракта си с работодателите си от Нова тв. Последната поява на Деси бе на 30 декември в обедната емисия " Новини ". От тогава прогнозите за времето четат Никол Станкулова и Гери Малкоданска.

На мястото на Банова към този момент има нова синоптичка, която сега се образова - това е топмоделът Нора Шопова. Красавицата от Панагюрище е първата българка, украсила корица на Модната библия. Това се случи през април 2016 година в турското издание на списанието.
тагове Деси Банова Росен Плевнелиев кариера Нова телевизия
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР