Деси Банова окончателно е напуснала Нова телевизия, издадоха пред Уикенд

...
Деси Банова окончателно е напуснала Нова телевизия, издадоха пред Уикенд
Коментари Харесай

Деси Банова окончателно изхвърча от Нова тв

Деси Банова дефинитивно е напуснала Нова телевизия, издадоха пред „ Уикенд ” познати на русокоската. Както вестникът предвижда преди месеци, някогашната синоптичка най-малко за момента се е отказала от своята телевизионна кариера и е предпочела да развива личен бизнес с дейното подпомагане на мъжа си Росен Плевнелиев.

Чаровната русокоска слезе от телевизионния екран, когато роди сина си от Росен Плевнелиев. Това стана още в първия ден на октомври 2018 година Платеният отпуск по майчинство на някогашната синоптичка изтече още на 1 октомври предходната година, а в края на ноември изтекоха и двата месеца заплатен отпуск, които й се полагаха за тези две години майчинство. Но тя към момента не е се е появила назад на екрана. В същото време още преди три години е записала компания за консултантска активност. Според слуховете, Деси е напуснала дефинитивно малкия екран, единствено че по незнайни за необятната общност аргументи към момента не го е оповестила.

По-интересното обаче е, че от Нова телевизия не са го оповестили. Нещо повече – името на госпожа Плевнелиева към момента попада в формалния лист с лицата на медията и то в качеството й на водеща на прогнозата за времето. Любопитно е, че в този лист не е включена новата синоптичка на канала Лора Георгиева, макар че тя към този момент цялостен месец води излъчванията. Източници от Нова издадоха пред „ Уикенд ”, че Лора е назначена на овакантеното място на напусналата Деси. Не инцидентно тя се появи в ефир при започване на декември – тъкмо когато изтече и последният ден от платения отпуск на госпожа Плевнелиева.

Защо Деси към момента участва в описите с лицата на Нова? Има три вероятни отговора на този въпрос. Първият е, че малкия екран избира да не дава публичност на обстоятелството, че Банова към този момент не работи там, с цел да не се постанова да се впуска в досадни пояснения по тематиката. Вторият – самата някогашна синоптичка е помолила да не се огласява напускането й, тъй като това би провокирало звук към името й. В последно време русокоската заобикаля фокуса на публичното внимание, предпочитайки да живее в анонимност, доколкото това е допустимо в нейния случай. Третото пояснение е, че някой от чиновниците на малкия екран просто не си е приключил работата и е пропуснал да смъкна Банова от листата с лицата на Нова, както и да сложи Лора на нейно място. Това обаче е най-слабо евентуалният отговор на въпроса.

Самата Деси, която в никакъв случай не е бягала от известността, усети нейния отрицателен резултат, когато през 2017 година заяви, че има връзка с президента Росен Плевнелиев. Това е трансформира в обичана тематика на клюкарите, които не пропускаха случай обществено да я атакуват по всевъзможни мотиви. Това отблъсна русокоската от концепцията да бъде известна и я накара да потърси работа, която може да прави надалеч от прожекторите. Тя се зае с консултантски бизнес, като се приказва, че в него разчита за помощ на своя брачен партньор. В същото време роди сина си Йоан. Поне за момента звездата не обмисля да се върне под светлините на прожекторите. Но не е изключено да го направи в бъдеще.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР