Деси Андерсън е родена в България. Изоставена от родителите си.

...
Деси Андерсън е родена в България. Изоставена от родителите си.
Коментари Харесай

Родената в България и расла в сиропиталището на Каспичан Деси е кандидат за сенатор в САЩ

Деси Андерсън е родена в България. Изоставена от родителите си. Сега, на 35-годишна възраст, е републиканският претендент за щатския сенат от 46-и регион в централен Илинойс.

Нейната история е неповторима. Тя идва в Съединените щати едвам на 8 години от сиропиталище в Каспичан. Деси отраства в щата Орегон, където е отлична ученичка, а по-късно приключва Университета в Индиана. Следва стаж в Американския конгрес, където работи за представители от щата Илинойс.

" Честно казано, годините ми в сиропиталището не бяха лесни. Не ми даваха да отивам на учебно заведение, тъй като бях ромка ", споделя Андерсън в изявление за и прибавя: " Като пристигнах в Щатите, в случай че желаете вярвайте, обичаното ми нещо беше да отивам на учебно заведение ".

В ранната си кариера работи за няколко неправителствени организации към Организация на обединените нации с задачи в Судан, Уганда и Гватемала. Това е и времето, в което посещава България за първи път.

" Чудесно е, че българи, които живеят тук, в Пеория, се свързаха с мен, откакто са видели кандидатурата ми ", споделя Деси Андерсън.

" Вярвам, че към момента съм част от българската просвета и еднаквост, изключително що се отнася до хубавичко работа ", споделя претендентът за щатския сенат.

Като " единствена причина " да се кандидатира тя показва: " Писна ми от политиката на демократите по отношение на дребния и междинен бизнес ".

Според нея с малцинството си в локалния конгрес републиканците не са могли да работят за ползите на дребните и междинни бизнеси, което е принудило доста от притежателите им да изоставен щата.

" Винаги съм била републиканка. Вярвам, че Републиканската партия споделя идеалите на дребния бизнесмен. Ние сме про-капиталисти и няма нищо неприятно в това. Както знаете, България има дълга история, обвързвана с комунизма, и хората емигрират тук, с цел да имат по-добър живот. Те влагат парите си, изкарани с доста труд ", споделя още Деси Андерсън.


 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР