Десетокласникът СУ "Св.Св. Кирил и Методий" Кристиян С. тествал уменията

...
Десетокласникът СУ "Св.Св. Кирил и Методий" Кристиян С. тествал уменията
Коментари Харесай

Ученик е в болница след ритник в главата в час по физическо

Десетокласникът СУ "Св.Св. Кирил и Методий " Кристиян С. тествал уменията си по бойни спортове в спаринг със съученик и след два рунда по 2,5 минути получил мощен удар в главата. Изведнъж потекла кръв от носа му, момчето се олюляло, тръгнало в коридора на учебното заведение и паднало на земята в безсъзнание, заяви Дарик радио.

На мястото неотложно бил извикан екип на Спешна здравна помощ.

Ученикът е откаран с кола за спешна помощ в болничното заведение и признат в реанимацията. Късно нощес неврохирурзи са направили интервенция и положението на пациента е устойчиво, оповестиха от УМБАЛ-Бургас.

В момента Кристиян се възвръща, няма заплаха за живота му.

Учителят по физическо Борис Ганев, в чийто час е станал случая, към този момент е дал показания пред полицията. Родители и възпитаници го сочат като прецизен учител.

"Медицинската сестра е реагирала незабавно, позвънила е на тел.112, потърсени са родителите на момчето. В отчета, който получих от учебното заведение, няма данни за проявено принуждение или някаква експанзия към момчето. По-скоро става дума за здравословен проблем ", разяснява пред "24 часа " началникът на Регионално ръководство по обучение в Бургас Виолета Илиева.

Назначена е инспекция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР