Десеткратният поред първенец на България без особени проблеми надигра

...
Десеткратният поред първенец на България  без особени проблеми надигра
Коментари Харесай

Лудогорец отстрани Шахтьор Солигорск, осигури си още поне шест мача в Европа

Десеткратният подред отличник на България " " без особени проблеми надигра 1:0 като конвенционален посетител беларуския " Шахтьор " Солигорск. Така разградчани се класираха за идващия прелиминарен кръг на Шампионската лига.

Единственото попадение падна в 71-ата минута, когато вратарят Кахлина бързо изрита топката надалеч напред, Каули я овладя и я прати в центъра на наказателното поле, където Кирил Десподов я овладя и с техничен удар обезпечи промоцията на " Лудогорец ". Така разградчани си обезпечават най-малко още 6 мача в европейските шампионати.
 Лудогорец победи мъчно Шахтьор Солигорск Лудогорец победи мъчно Шахтьор Солигорск
Шампионът на Беларус " Шахтьор " (Солигорск) се съобщи чак във втората минута на добавеното време при гостуването си на " Лудогорец " в Ра...

Следващият им противник по пътя към групите в Шампионската лига е словенският " Мура ", който след 1:0 като посетител в първия мач против северномакедонския " Шкендия " безусловно размаза противника си с 5:0 в реванша. Дори и да загуби, " Лудогорец " първо ще играе два мача за влизане в групите на Лига Европа, а в случай че падне и там, ще се опитва с още две срещи за групите на новия шампионат - Лигата на конференциите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР