Десетките подозрителни пакети, изпратени до украинските посолства в няколко страни,

...
Десетките подозрителни пакети, изпратени до украинските посолства в няколко страни,
Коментари Харесай

Кървавите пакети до украински посолства - изпратени от офис на Tesla в Германия?

Десетките подозрителни пакети, изпратени до украинските посолства в няколко страни, са с адреса на посланичество на Tesla в Германия и нормално се изпращат от пощенски служби без видеонаблюдение. Това заяви украинският външен министър Дмитро Кулеба, представен от " Ройтерс ".

Във Facebook той уточни, че общо 31 украински задачи в 15 страни са получили такива пакети като част от " терористична акция против украински дипломати ".

Миналата седмица воюващата с Русия Украйна сигнализира, че  са били изпратени до някои от нейните дипломатически представителства в Европа малко откакто, а полицията обезвреди други, изпратени в това число до министър-председател на страната.

" Всички пликове имат еднакъв адрес за връщане - представителството на Tesla в Зинделфинген, Германия . Обикновено изпращането се e правило от пощенски станции без системи за видеонаблюдение ", показва Кулеба.
 Украински посолства получават
Украински посолства получават " кървави пакети " с скотски очи

Входът на посолството във Ватикана е бил " опустушен "

" Освен това нарушителите са взели защитни ограничения да не оставят ДНК следи върху пакетите. Именно това приказва за професионалното осъществяване " , добавя той.

До момента няма формален коментар от страна на немските управляващи и представителството на производителя на електрически коли Tesla в Зинделфинген, Южна Германия.

Главният изпълнителен шеф на Tesla а за предлагането си за допустимо спокойно съглашение за преустановяване на войната, откакто препоръчаните жт него условия бяха счетени от Киев като

Мъск провокира паника в Киев и откакто през октомври съобщи, че неговата компания SpaceX Starlink в Украйна, която оказа помощ на цивилните и военните в страната да останат онлайн по време на войната с Русия.

Ден по-късно Мъск въпреки всичко заяви, че поради нуждата от " положителни каузи ".
 Шестте писма-бомби до значими обекти в Испания изпратени от Валядолид
Шестте писма-бомби до значими обекти в Испания изпратени от Валядолид

Устройствата бяха изпратени до премиера, украинското посолство, държавни служби, сателитна компания на Европейски Съюз и посолството на Съединени американски щати
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР